Semih ÖZSU: Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, ülkemize esenlik, dünyamıza barış getirmesini diliyorum.’’ dedi.

 

 

 

 

 

Semih ÖZSU: Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, ülkemize esenlik, dünyamıza barış getirmesini diliyorum.’’ dedi.

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Başkanı Semih ÖZSU ‘’Kurban Bayramı’’ nedeniyle mesaj yayımladı… Semih Özsu mesajında; “Bayramlar birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutularak sevinçlere ortak olunduğu en anlamlı günlerdir.

Tüm insanlığı tehdit etmeye devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl buruk bir şekilde sevdiklerimizden uzakta kutladığımız Kurban Bayramı’mızı, geçen süreç içerisinde Devletimiz tarafından alınan yoğun tedbirler ve başarılı aşılama programı uygulaması ile bu kurallara büyük oranda uyan yüce milletimizin duyarlılığı sayesinde bu yıl sevdiklerimizle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşayacağız.

Ancak, salgın tehlikesini daha tam anlamıyla atlatmadığımızı da unutmamalıyız.

Bu nedenle, bayram sevincimizi felakete dönüştürmemek için tedbirlere uymalı, aşılarımızı yaptırmalı, trafik kurallarına azami düzeyde riayet etmeye özen göstermeliyiz.

Bu duygularla, nice Bayramlarımızı birlik içinde sağlık ve huzurla kutlamak temennisiyle, başta değerli hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, ülkemize esenlik, dünyamıza barış getirmesini diliyorum.’’ dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*