Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Pehlivan Son Yolculuğuna Uğurlandı…

Şehit Emniyet Müdür Yardımcısı Pehlivan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede şehit olan Gümüşhane Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan’ın cenazesi, memleketi İçel’de toprağa verildi.

Yaşam / 12 Nisan 2019 Cuma 15:16

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede şehit olan Gümüşhane Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan, memleketi İçel’de son yolculuğuna uğurlandı.

Dün yaşamını yitiren Bülent Pehlivan’ın (48) Türk bayrağına sarılı naaşı, İçel’deki Muğdat Camisine getirildi.

Burada düzenlenen törene, Pehlivan’ın eşi Nihan, kızları Özge ve Gamze, yakınları, İçel Valisi Ali İhsan SuAK Parti İçel Milletvekilleri Hacı Özkan , Ali Cumhur Taşkın, İçel Büyük şehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gümüşhane Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş ve çok sayıda polis katıldı.

Yenişehir İlçe Müftüsü Halil Uzun‘un kıldırdığı cenaze namazının ardından Pehlivan’ın cenazesi Mezitli Şehitliği’nde defnedildi.

Gümüşhane Emniyet Müdür Yardımcısı Bülent Pehlivan, Polis Haftası etkinliklerine katıldıktan sonra fenalaşmış, Gümüşhane Devlet Hastanesi‘ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Trabzon‘daki özel hastanede hayatını kaybetmişti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*