Pandemi önlemi altında  “Kökümüz Bir Dalımız Gür Olsun!” toplantısı 

Pandemi önlemi altında

“Kökümüz Bir Dalımız Gür Olsun!” toplantısı

 

Tarsus Müftülüğü İmam Hatip-Liselerine Destek Toplantısı

Tarsus Müftülüğü imam-Hatip liselerine destek ve Uluslararası Ashab-ı Kehf imam hatip lisesini tanıtım amacıyla Haziran Ayı Personel Toplantısı Tarsus Uluslararası Ashab-ı Kehf Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Yapıldı

 

İmam-Hatip Liseleri ile İşbirliği İmkânları ve Stratejileri gündemiyle gerçekleştirilen toplantıya; Tarsus Müftüsü Ali CAN ve Uluslararası Ashab-ı Kehf İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa KILINÇ ev sahipliğinde İl Müftümüz Dr Şaban Kondi, Tarsus Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Birol ÖZ, Tarsus Barbaros Hayrettin Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ünal DEMİR, Tarsus İstiklal İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Dr. Caner CERECİ, Tarsus Şehit Ömer Halis DEMİR İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Ersin UÇAR ile ilçede görev yapan İmam-Hatipler ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

 

Her aşamasında pandemi kurallarına titizlikle riayet edilen toplantıda, Uluslararası Ashab-ı Kehf İmam Hatip Lisesi yöneticisi ve imam hatip liseleri yöneticileri sunum yaptılar. Tarsus Müftümüz Ali CAN, İmam-Hatipler den Vaizlere, Kur’an Kursu öğreticilerinden İmam-Hatip Lisesindeki hocalara “kadar kökümüz bir dalımız gür olsun” şiarıyla herkesin tam bir seferberlik ruhu içinde çalışmalarını yürütmesi gerektiğini vurguladı.

 

İl Müftümüz Dr. Şaban KONDİ, Ülkemizde din hizmetlerine insan yetiştiren imam hatip liselerinin daha nitelikli hale gelmesi, burada yetişen öğrencilerin dini, milli, manevi ve akademik başarı acısından en iyi şekilde yetişmeleri için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*