MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ KASIM AYI GENEL KURUL BİRİNCİ TOPLANTISI YAPILDI

MESKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ KASIM AYI GENEL KURUL BİRİNCİ TOPLANTISI YAPILDI

MESKİ Genel Müdürlüğü’nün Mayıs ayı olağan Genel Kurul Toplantısının birinci birleşimi 07 Kasım 2018 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurul’da, yoklama ve bir önceki toplantı tutanağının özetinin okunarak oylanmasının ardından gündem maddeleri görüşüldü.

Geçici İşçi Vize Cetvelleri, Kadro Derece Değişiklik Cetvelleri, MESKİ Genel Müdürlüğü İçmesuyu Kaynaklarının Ticari Amaçla Kiralanması ve Denetimine İlişkin Yönetmelik Taslağı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2019 Mali Yılı Performans Programı Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2019-2021 Dönemi Bütçe Tasarısı, MESKİ Genel Müdürlüğü 2019 Mali Yılı Ücret Tarifesi Tasarısı ile ilgili maddeler Genel Kurul Üyelerinin oyları ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gündemin son maddesi olan dilek ve temineler bölümünde ardından Komisyona havale edilen konuların görüşülüp karara bağlanması için 9 Kasım 2018 Cuma günü saat 10:00’ de yeniden toplanmak üzere oturuma son verildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*