[smartslider3 slider="3"]

MERAL AKŞENER EVİNİN ÖNÜNE GELEN GURUBA KARŞILIK VERDİ…

181005-akşener.jpg

Meral Akşener’in evinin önünde Bahçeli sloganları (Akşener pencereye çıktı)

MHP Lideri Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya üzerinden tartıştı. Ardından bir grup Akşener’in evinin önünde toplandı, gerginlik yaşandı. İstanbul Valiliği gösteriye katılanlarla ilgili soruşturma başlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasında Twitter üzerinden tartışma yaşandı. Bahçeli’nin kendisine yönelik “Bölmek istediğin MHP’ye yönelik vandal tutumuna devam edersen, sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın, büyük lafı dinle” şeklindeki sözlerine, Akşener partinin adresini vererek “Demirden korksak trene binmezdik” diye yazdı.

Sosyal medyadaki bu atışmanın ardından, Meral Akşener’in İstanbul Beylerbeyi’ndeki evinin önünde toplanan bir grup, Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı.

Kapıya çıkan Akşener gruba tepki gösterdi. Ardından da sosyal medya hesabından görüntü paylaştı. Durumu haber alan İyi Partiler de Akşener’in evine geldi.

Akşener’in bugün bir açıklama yapması bekleniyor. Akşener’in, Twitter hesabından yaşanan olaya ilişkin paylaştığı görüntü…

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*