GÖKKUŞAĞINDA YIL SONU

Kentimizin başarılı kurumlarından Tarsus Gökkuşağı Kreş Gündüz Bakım Evi 2021-2022 Eğitim ve Öğretim sezonunu muhteşem bir yılsonu gösterisi ile kapattı.

 

Yoğun bir katılım ile Villa Restorantta gerçekleşen etkinliğe kurum öğretmenleri, davetliler ve öğrenci velileri katıldılar.

 

Programda açılış konuşmasını Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucu Müdürü Ali Altunkeser yaptı. Altunkeser; “Yıl sonu dolayısıyla hazırlamış olduğumuz yıl sonu etkinliğimize tüm velilerimizin katılmasından son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Etkinliğimize katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz sayın velilerimize öğrencilerimiz öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları bir birinden güzel oyunları sunacaklar.Umarım çok beğeneceksiniz.”dedi.

 

Gökkuşağı Kreş ve Gündüz Bakım Evi Müdürü Ali Altunkeser’in konuşmasının ardından minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları bir birinden güzel oyunları sundular.Minik öğrenciler öğretmenleri eşliğinde sundukları gösterileri büyük bir ustalıkla sergilerken sahne performanslarıyla da dikkat çektiler.

 

Kreşte son yıllarını tamamlayan öğrencilere diploma verildi. Diploma töreni sonunda da minik öğrenciler keplerini havaya attı.Öğrencilerin bu bir birinden güzel oyunlarını veliler ayakta alkışladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*