ÇAMLIYAYLA KURBAN BAYRAMINA HAZIR

ÇAMLIYAYLA KURBAN BAYRAMINA HAZIR

Çamlıyayla Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi tedbirlerini artırarak çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Kurban bayramı hazırlıkları noktasında Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı şunları dile getirdi

“Çamlıyayla Belediyesi tüm personelleri ile kurban bayramına hazır bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın rahatı huzuru için Kurban bayramı boyunca temizlik ve atık toplama çalışmalarının mesai mefhumu gözetmeksizin çalışanlarımız devam edecektir.

Kurban Bayramının yaklaşmakta olduğu şu günlerde, Kurbanlık hayvan satışları başlamış bulunmaktadır. Civar şehir ve kasabalardaki kurbanlık hayvan satış fiyatlari nazara alınarak ilçemizde de canlı satış fiyatlarının :

Koyun (Erkek – Dişi) canlı satış fiyatı Keçi (Erkek – Dişi) canlı satış fiyatı Büyükbaş (Erkek – Dişi) canlı satış fiyatı 35,00-TL 35.00-TL 30,00-TL Olarak tespitine, satışların bu fiyatlar üzerinden yaptırılmasına, Hayvan satışlarının; Cumayakası Mahallesi Zevzek Tepesi Mevkiinde Belediyemiz Zabita ekiplerince hazırlatılacak alanda yaptırılmasına riayet edileceği üreticilerimize iletilmiştir. Mezbahaneler bayram boyunca vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet vereceklerdir. Vatandaşlarımızın meyhanelerimizi tercih ederek ibadetlerini yerine getirmelerini diliyorum.

Bu vesilelerle Tüm Islam aleminin kurban bayramını kutluyor, sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.”

İsmail Tepebağlı

Çamlıyayla Belediye Başkanı

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*