BURHANETTİN KOCAMAZ,İYİ PARTİ TARSUS VE ÇAMLIYAYLA İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

 

 

BURHANETTİN KOCAMAZ, İYİ PARTİ TARSUS VE ÇAMLIYAYLA İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz gün  MHP ‘den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Mersin Büyükşehir belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Cuma günü Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerini ziyaret ederek yeni partisinin ilçe teşkilatları ile tanıştı.

Tarsus’ta kalabalık bir partili gurubu tarafından karşılanan Kocamaz “Bismillah diyerek 31 Mart 2019 için çıktığımız yeni hizmet yolumuzda Tarsus Beydeğirmeni Mahallesi’nde bizleri coşkuyla karşılayan ve 25 yıldır bizi her zaman destekleyen hemşehrilerimiz ile İyi Parti İl ve Tarsus İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Yürüdüğümüz bu yolda ve çıktığımız hizmet yarışında Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyor, tüm hemşehrilerimizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Çeyrek asırlık hizmet aşkıyla sizlerle birlikte Mersin daha da İYİ olacak..” dedi.

 Mersin İl Başkanı Servet Koca, Tarsus ilçe başkanı Danyal Mercan  ve Çamlıyayla İlçe Başkanı  Kudret Özdemir ile görüşen Kocamaz,  moral depoladı.

Tarsus’tan sonra Eshab-ı Kehf’ea geçen ve burada Cuma namazını kılan Kocamaz, daha sonra  birlikte Çamlıyayla’da yaşayan vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonrasında ise İYİ Parti Çamlıyayla İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek partililerle hasbihal etti.

Mersin Büyükşehir belediye Başkanı ve İyi parti adayı olan  Burhanettin Kocamaz, bu gezi ve ziyaretlerinde moral depoladı.

KÖYLERİ GEZDİ

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*