BAŞKAN CAN’A OVA MAHALLELERİNDE SEVGİ SELİ

BAŞKAN CAN’A OVA MAHALLELERİNDE SEVGİ SELİ

BAŞKAN CAN, “CUMHUR İTTİFAKI İLE TARSUS’U HEM EKONOMİDE HEMDE İSTİHDAMDA AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocağı Başkanı Emre Şimşek, AK Parti eski ilçe başkanları, AK Parti ilçe yöneticiler ile gittiği Baltalı, Kargılı, Verimli, Çiçekli, Simithacılı, Karaçerçili, Çağbaşı, Alifakı, Ballıca ve Heleke mahallerinde kurbanlar kesilerek ve alkışlarla karşılandı. 

Vatandaşlara Cumhur İttifakının önemini anlatan Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Cumhur İttifakına verilen her oy un hizmet olarak geri döneceğini söyledi.

Başkan Bodur, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi yerelde işbirliği yaptı. Yani 31 Mart’ta sandıklara gittiğinizde kutsal oylarınızla hem köyünüzün muhtarını, Hem Tarsus Belediye Başkanını hem de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanını seçeceksiniz.  Cumhur ittifakına verdiğiniz her oy hizmet olarak size geri dönecektir. Değerli başkanımız 2014 yılından bu güne kadar rüştünü her konuda ispat etti. 20 yılda yapılanı 5 yılda Tarsus’lularla buluşturdu. Sevenin de sevmeyeninin de kabul ettiği bir hadise var. Boynuz kulağı geçti dediler. Eğer hem Tarsus’u hem de Mersin’i bize verirseniz eğer Muasır Medeniyetlerin tüm nimetleriyle sizleri buluşturacağız” dedi.

Cumhur İttifakının gücü ile ikinci dönemde Tarsus’u hem ekonomide, hem de istihdam anlamında ayağa kaldıracaklarını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şevket Can, seçimi açık ara kazanacaklarını söyledi.

Başkan Can, “2014 yılındaki büyükşehir yasasıyla birlikte %60 gelirimiz ve yetkimiz Mersin Büyükşehir’e geçti. Dana önceden Tarsus Belediyesi 45 Mahalleden sorumluydu. Şu anda 179 mahalleden sorumlu. Yani 4 katı büyüdü. Ama gelirimiz %60 azaldı. Buna rağmen biz 57 hizmeti açmanın mutluluğunu ve heyecanını siz değerli hemşerilerimizle birlikte yaşadık. 129 köyümüzün 110’nda park çalışmasını bitirdik. 80 köyümüzün parke çalışmasını bitirdik. Şerhimizde 14 cami, 10 taziye evi, 6 halı saha, 6 yaşam boyu, Berdan Projesi, GES Projesi, 15 bin kişilik gösteri merkezi, Eski belediye binamızı kredi yurtlar kurumuna öğrenci yurdu olarak ücretsiz tahsis, Eski Maliye binasının odalar birliği binasına çevrilmesi, 4 Pazar yeri, Toplu konut projeleri. Hizmetle ilgili, belediyecilikle ilgili karşımızda kimse konuşamaz. Bizim işimiz belediyecilik. Şevket Can 21 Yıldır Tarsus’umuza hizmet veriyor. Şevket Can’ın her mahallede her sokakta ayak izi ve alınteri imzası var. Siyasetinde içinden geliyorum. Ülkü ocağı başkanlığı yapmış bu teşkilatın bir evladıyım. Oy verirken Belediye Başkanı seçerken yaptığı hizmetlere göre değerlendirmenizi istiyorum. Ayrım yaptı mı? Çok şükür bize kimse bunu diyemez. Biz 336 bin insanın belediye başkanı olduğumuz bilinciyle hizmet ettik. Tarsus’taki bütün insanlarımızın huzuru ve refahı için mücadele ettik. Biz yeni dönemde köylerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Çok şükür otobüs sorunlarınız halloldu. Şu an en büyük sıkıntınız içme suyu. Bunla ilgili çalışmaları başlattık. İnşallah yeni dönemde Mersin Büyükşehir Başkanı olacak Hamit Tuna başkanımla birlikte bu sorunların hepsini halledeceğiz. Dediğim gibi bizlerden memnunsanız devam, değilseniz hayır diyeceksiniz. Ama Cumhur İttifakını da arkamıza alarak seçimi açık ara kazanacağımızı biliyoruz. Sizlerin duası, desteği ve Cumhur İttifakının gücü ile ikinci dönemde Tarsus’u hem ekonomide, hem de istihdamda daha çok ayağa kaldıracağız” dedi.

Cumhur İttifakının temelinin 15 Temmuz’da atıldığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek, o günden beridir birlikteliğin devam ettiğini söyledi.

Milletvekili Şimşek, ‘’Cumhur İttifakının karşında kim var? Açıktan CHP ve İyi Parti arasında kurulan bir ittifak var. Bir parti %35 oy aldığı yerde neden aday çıkarmaz? HDP Urfa’da %35 oy aldı. Şu anda Hdp Urfa’dan aday çıkartmıyor. Mersin’de pazarlık halen devam ediyor. Büyükşehirde destek verme karşılığında HDP Akdeniz ve Torosları istiyor. Oyun büyük değerli hemşerilerim. Olay sadece bir belediye kazanılmış kaybedilmiş meselesi değil. Bu topraklarda pkk’ya terör örgütü değil diyenlerle işbirliği yapanlara fırsat verilmemesi lazım. Bu topraklarda biz başı dik bir şekilde dolaşıyoruz. Sizlere güveniyoruz. Sizlere inanıyoruz. Tarsus’ta da Mersin’de de mutlaka Cumhur İttifakının zafere ulaşması lazım. Ben sizlerden duanızı ve desteğinizi eksik etmemenizi istiyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Şevket Can ziyaret ettikleri mahallelerde çocuklara hediyeler verdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*