BAŞKAN CAN VE BAŞKAN TUNA’YA KIRSAL MAHALLELERDEN TAM DESTEK

BAŞKAN CAN VE BAŞKAN TUNA’YA KIRSAL MAHALLELERDEN TAM DESTEK

BAŞKAN CAN, ‘’TARSUS’TA Kİ MAHALLELERİMİZDE, KÖYLERİMİZDE BÜTÜN OYLARA TALİBİZ’’

BAŞKAN TUNA, ‘’BU KENTE HİZMET ETMEYE VARIZ’’

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna ziyarete gittikleri Yeniköy, Gömmece, Sanlıca, Keşli, Eminlik, Kuşçular, Emirler, Kuzoluk, Çokak, Çavuşlu, Koçmarlı ve Yanıkkışla mahallelerinde alkışlarla karşılandı.

Gittikleri her mahallede yoğun ilgi gören ve kurbanlarla karşılanan Başkan Can ve Başkan Tuna, vatandaşlara Cumhur ittifakının önemini anlattı.

2014 yılının bir milat olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, hemşehrilerinden tam destek istedi.

Başkan Can, ‘’2014 yılı Tarsus’umuzda bir milattır. 2014 yılı öncesi özel idare ve kaymakamlık tarafından köylerimize hizmet geliyordu. Tarsus’umuzda 2014 yılı öncesi 45 tane mahalleden sorumluyduk. Yeni büyükşehir yasasıyla birlikte 129 tane köyümüz Tarsus Belediyemizin birer mahallesi haline dönüştü. 5 tane beldemiz vardı kapandı. Onlarda Tarsus Belediyemizin mahallesi haline dönüştü. Şu anda 179 tane mahalleden sorumluyuz. Görev ve yetkimiz %60 büyükşehire gitti. Yetkimizin ve görevimizin %60’ı gitmesine rağmen sorumluluk alanımız dört kat büyüdü.

Biz buna rağmen 55 tane hizmetimizi açmanın mutluluğunu ve heyecanını siz değerli hemşehrilerimizle birlikte yaşadık. 129 tane köyümüzden 80 köyümüzde parke çalışmasını bitirdik. 129 tane köyümüzden 110 köyümüzde park çalışmasını bitirdik. Tarsus’umuzda tamamı bittiği zaman Tarsus’umuza 14 cami kazandıran bir belediye unvanı alacağız. 6 değişik mahalleye 6 tane halı saha, 6 değişik mahalleye 6 tane yaşam boyu spor merkezi, 10 mahallede 10 tane taziye evi açtık. Bunun yanında üretken belediyeyiz. Tarsus Belediyesi olarak bizler kendi elektriğimizi üretmeye başladık. Berdan projesi 120 dönüm 20 Milyonluk bir proje faaliyete geçirdik. 15 Bin kişilik gösteri merkezi inşaatımızı bitirdik faaliyete geçirdik. Tarsus’ta herkesi evlendireceğim dedim. 472 konutluk projemizin temel kazısı başladı. İnşallah ilerleyen yıllarda da toplu konut projemiz devam edecek. Türkiye’de 72 tane şehit ailemize ücretsiz konut veren belediye Tarsus Belediyesidir. Bu vesileyle de bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum.  

Bizim işimiz ve mesleğimiz belediyecilik. Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım, Allah nasip ederse yaşayacağım şehre hizmet etmek bize yetiyor. Gerçekten Rabbime de şükürler olsun diyorum. Biz köylerimizi seviyoruz. Sizleri seviyoruz. Çünkü 94 yılı Tarsus’ta bir milattır. Milliyetçi Hareket Partili belediyeler için bir miladın başlangıcıdır. Biz 94 yılından bugüne kadar siz değerli köylü vatandaşlarımız gibi, şehirde oturan köylü vatandaşlarımızın duası ve desteği hep Milliyetçi Hareket Partili belediyelerden yana olmuştur. Bu vesileyle Rabbim hepinizden razı olsun. Köylerimize biz yetkimiz azalmasına rağmen bu hizmetleri yaptık helalı hoş olsun. Sizden şunu rica ediyoruz. Elinizi vicdanınıza koyun, vicdanınızın sesini dinleyin, vicdanınızın sesini dinlerken yapılan çalışmalara da bakın MHP’li belediye çalışıyor mu, ayrım yapmadan, ayırmadan, ötekileştirmeden, eşit bir şekilde hizmet götürüyor mu. Bunları düşünün. Birde şunu düşünmenizi rica ediyorum. Bu seçim farklı, Cumhur İttifakıyla birlikte yerel seçime gidilecek.  Bu ne demektir. Hem Milliyetçi Hareket Partisinin, Hem Adalet ve Kalkınma Partisinin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ortak adaydır. Ortak adayın adı da Hamit Tuna Beydir. Tarsus’ta da Cumhur İttifakının adayı Şevket Can’dır. Adalet ve Kalkınma Partisine ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren hemşehrilerimizin ortak adayı biziz. Bize bu yeter mi yetmez. Biz Tarsus’ta ki köylerimizde, mahallelerimizde bütün oylara talibiz. Niçin talibiz çünkü biz birliğin adresiyiz, beraberliğin adresiyiz, kardeşliğin adresiyiz, huzurun adresiyiz, güvenin adresiyiz. Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız seven Milliyetçi Hareket Partili belediyeleriz. Cumhur ittifakı vatan demek, millet demek, memleket demek, bayrak demek, ezan demektir. Cumhur İttifakı ülkemizde birliğin adresi demektir’’ şeklinde konuştu.

Edindikleri tecrübelerle belediyeciliği çok iyi bildiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, bu kente hizmet etmek için varım dedi.

Başkan Tuna, ‘’Hakikaten yıllardır bu kente hizmet etmek adına siyasete girdik. Biz belediyeciliği yaşadık ve usta olduk. İnşallah bu ustalık ve dinamik yapımızı siz doğru değerlendirdiğiniz takdirde gerçekten bu köyleri ihya edeceğiz. İnşallah biz bu kente hizmet etmeye varız, sizlerin sayesinde bundan sonra da var olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*